دکتر قاضی زاده هاشمی در نشست هم اندیشی فقه سلامت و ظرفیت های تعامل با مجلس که به همت هیئت اندیشه ورز دین، سلامت و سبک زندگی معاونت پژوهش این حوزه، برگزار شد، گفت: در انقلاب اسلامی کلیات نظام اسلامی تبیین گردید اما در زیر نظام ها هنوز فعالیت جدی انجام نشده، خصوصا در مساله سلامت، در این سال ها اکتفا شده به آنچه از غرب وارد شده و دیدگاه های اسلام در حوزه سلامت تبیین و تشریح نشده است.
نائب رئیس مجلس ادامه داد: ورود نظریه پردازان حوزوی به تبیین مبانی نظام سلامت در اسلام ضرورت دارد و در این جهت نباید از اندیشمندان غربی عقب افتاد.
وی افزود: در فقه موضوعی و مسائل مستحدثه، ورود فقهاء و اندیشمندان اسلامی ضروری و مهم است و مجلس شورای اسلامی نیاز جدی به این مساله دارد، خصوصا در حوزه سلامت با توجه به رشد دانش پزشکی موضوعات جدیدی مطرح می شود که نیازمند پاسخگوئی حوزه علمیه است.
قاضی زاده هاشمی خاطرنشان کرد: مجلس محل مصرف نظریات است و در فرآیند قانون گذاری نیازمند این است که دانش تولید شده در مراکز علمی را در اختیار داشته باشد. در این جهت هیئت اندیشه ورز دین، سلامت و سبک زندگی با توجه به پشتوانه علمی قوی و بهره مندی از دانش اساتید معظم حوزه علمیه خراسان و ارتباطات خوبی که با مراکز علمی دارد، می تواند به عنوان یک مرجع علمی قرار بگیرد.
ضرورت ورود نظریه پردازان اسلامی در عرصه سلامت

برچسب ها: آقای قاضی زاده هاشمی, تعامل با مجلس, حوزه علمیه خراسان, حوزه علمیه قم, حوزه علمیه مشهد, دروس خارج فقه سلامت, سلامت و سبک زندگی, سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی, فقه سلامت, مجلس شورای اسلامی, نماینده مجلس, هیئت اندیشه ورز دین
جستجو

